فرمت ورد: دانلود تحقیق در مورد پروژه آلمان و آموزش و پرورش در آن-قسمت سوم

 

نکته مهم : برای بهره گیری از متن کامل پژوهش یا مقاله می توانید فایل ارجینال آن را از پایین صفحه دانلود کنید. سایت ما حاوی تعداد بسیار زیادی مقاله و پژوهش دانشگاهی در رشته های مختلف می باشد که می توانید آن ها را به رایگان دانلود کنید

شرایط ورود به دانشگاه های آلمان

اگر شخصی دیپلمه باشد یعنی 12 سال تحصیل کامل داشته باشد نمی تواند مستقیماٌ برای دانشگاه های آلمان اقدام نماید بلکه بایستی قبولی در کنکور سراسری را داشته باشند تا بتوانند برای کالج اقدام کنند. کالج در آلمان دو ترم می باشد و این کالج ها فقط به زبان آلمانی هستند.
برای بعضی از دانشگاه های آلمان اگر در ایران
شخصی دانشجوی سال سوم دانشگاه آزاد باشد میتواند مستقیماٌ برای خود دانشگاه اقدام نماید و لازم به گذراندن کالج نیست.
اگر شخصی در ایران لیسانس دانشگاه آزاد
باشد نمی تواند برای فوق لیسانس نا پیوسته اقدام کند بلکه بایستی برای مقطع فوق لیسانس پیوسته درخواست دهند و بعد از ورود به دانشگاه درخواست ارزشیابی مدارک تحصیلی خود را دهد که آنجا معلوم می گردد از کدام ترم لیسانس می تواند تحصیلات خود را شروع کند و پیوسته تا فوق لیسانس ادامه دهد.
لیسانسیه های دانشگاه های
دولتی میتوانند برای فوق لیسانس اقدام کنند اما این باز هم بستگی به خود دانشگاه در آلمان دارد زیرا سطح تحصیل آلمان نسبت به ایران یک سال جلو تر می باشد و شاید بعضی از واحد های آنها را بپذیرند و یک سال پایین تر بنشیند و بعد می تواند ادامه تحصیل دهد.
البته بطور کلی بایستی مدارک تحصیلی به آلمان فرستاده گردد و خود دانشگاه با
در نظر داشتن ریز نمرات متقاضی تعیین کند که شخص از چه ترمی در آلمان می تواند شروع به ادامه تحصیل نماید.
برای دکترا در آلمان خیلی سخت می توان اقدام نمود زیرا
بایستی در آلمان استاد راهنما پیدا گردد و معمولا این امر با موفقیت امکان پذیر نیست زیرا بدلیل رایگان بودن دانشگاهها احتیاجی به دانشجویان خارجی ندارند. به دانشجویان متقاضی دوره دکترا پیشنهاد گردد که حتماٌ اول دوره فوق لیسانس بگذرانند و بعد برای دکترا اقدام کنند.
در آلمان حتما بایستی برای ورود به دانشگاه ها متقاضیان
زبان آلمانی بلد باشند. برای ورود به دانشگاهها متقاضیان حتما بایستی دانش حداقل 800 ساعت زبان آلمانی داشته باشند تا بتوانند در امتحان ورودی زبان DSH شرکت نمایند.
برای ورود به دانشگاههای انگلیسی زبان یا رشته هایی که به زبان انگلیسی ارائه
می گردد، متقاضی به غیر از دانش ابتدایی زبان آلمانی بایستی IELTS 7 یا 580 Toefl داشته باشند.
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی

مدارک زیر با در نظر داشتن شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند:

  •  ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
  •  ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
  • شما می توانید تکه های دیگری از این مطلب را در شماره بندی انتهای صفحه بخوانید              
  •  ترجمه مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات
  •  ترجمه مدرک لیسانس و ریز نمرات آن
  •  ترجمه مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن
  •  کپی پاسپورت
  •  کپی شناسنامه
  •  12 قطعه عکس رنگی 4*6
  •  گواهی زبان آلمانی ( در صورت موجود بودن )
  •  مدرک 580 Toefl یا 7Ielts ( در صورت موجود بودن)
  •  نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در مرحله دوم کنکور سراسری
  •  اگر متقاضی هنوز دانشجو می باشد گواهی اشتغال به تحصیل الزامی می باشد

خاطر نشان می گردد که ترجمه آلمانی یا انگلیسی مدارک تحصیلی بایستی به تایید سفارت آلمان برسد که همه روزه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا11:30 این کار امکان پذیر می باشد.ترجمه مدارک آغاز بایستی به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد تا سفارت آلمان آنها را نیز تایید نماید.

مدارک لازم جهت روادید تحصیلی

درخواست روادید بایستی شخصاٌ ارائه گردد. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد نمود. مطالعه درخواست روادید بطورمعمول 2 تا3 ماه بطول می انجامد.

  •  سه نسخه فرم درخواست ویزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گردیده باشد به همراه 3 قطعه عکس جدید ( با در دست داشتن پذیرش می توانید فرم درخواست را از سفارت تحویل بگیرید)
  •  گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاریخ درخواست روادید ) + 2 سری کپی
  •  شناسنامه + 2 سری کپی
  •  گذرنامه و شناسنامه همسر + 2 سری کپی
  • شما می توانید مطالب مشابه این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید                     
  •  گواهی عدم سوء پیشینه + 2 سری کپی
  •  تعهد نامه مالی بر اساس بند 84 قانون اتباع بیگانه ( اصل ) از طرف تعهد کننده در آلمان به انضمام گواهی وضعیت اقامت وی در آلمان ، گواهی در مورد تامین مالی هزینه تحصیلی ( مانند فیش حقوق تعهد کننده و یا مدارک درآمد شخص متقاضی) + 2 سری کپی
  •  اصل و 2 سری فتوکپی از پذیرش و یا تایید دریافت درخواست پذیرش از یک دانشگاه یا مدرسه عالی( Fachhochschule ) در آلمان
  •  مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران + 2 سری کپی
  •  اصل و 2 سری کپی مدارک تحصیلی دبیرستانی و دانشگاهی متقاضی در ایران
  •  اصل مدرک زبان + 2 سری کپی
  •  ارائه بیمه درمانی (این امر توسط بیمه درمانی بین المللی بیمه ایران یا بیمه کار آفرین AXA قابل انجام می باشد)
  •  اصل یا کپی ترجمه شده مدارک تحصیلی با تایید سفارت آلمان

نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی در آلمان

  1. ‌مدارکDiplom- Vorprüfung , Zwischenprüfung ، با شرط‌ داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان، “کاردانی” ارزشیابی‌ می گردد.
  2. مدارک (‌ Diplom Ingenieur I (GH) – Diplom (FH) – Diplom Ingenieur (FH)  صادره‌ از کلیه‌ مدارس‌ عالی‌ فنی‌ و مجتمع‌های‌ آموزش‌ عالی‌ که‌ منجر به‌ اخذ دیپلم ‌(I)  می گردد، “کارشناسی” ارزشیابی‌ می گردد.
f2h

دیدگاهتان را بنویسید